Zagrebački bed & breakfast prvi na TripAdvisor listi

U samom centru Zagreba krije se bed & breakfast iza čija 4 prozora gosti ulaze u 4 sobe i 4 sasvim različite priče. Sobe 4City Windowsa su uređene tematski – u jednoj je glavni motiv Uspinjača, u drugoj Zrinjevac, točnije Lenuci, u trećoj vladaju prepoznatljivi radovi mladih umjetnica Tatjane Politeo i Pauline Jazvić, a kroz zidove četvrte sobe provlače se crteži likova Zagrebačke škole animiranog filma kao što su primjerice Profesor Baltazar i Šegrt Hlapić.

4rooms7

Ovaj bed & breakfast zadovoljit će putnike samce, kao i parove, a ako ste mala grupa od maksimalno 9 ljudi također ćete pronaći mjesto u ove četiri maštovite sobe. Kako nalaže koncept, svaki gost uz noćenje ima pravo i na svježe pripremljen doručak u simpatično uređenoj blagovaonici gdje ugodne atmosfere ne nedostaje. Potvrđuju to i ocjene na platformi TripAdvisor gdje je zahvaljujući pozitivnim kritikama zasjeo na prvo mjesto od sveukupno 44 bed & breakfasta u gradu što je potvrda kvalitete koja stiže direktno od gostiju.

4rooms4

4rooms1

4City Windows nalazi se u središtu Zagreba, u Palmotićevoj 13 i u blizini mnogih važnih znamenitosti – Trg bana Josipa Jelačića udaljen je samo 350 metara što nudi brojne opcije za istraživanje grada. Sve dodatne informacije o ovom bed & breakfastu pronađite na službenim stranicama.

Art Room

Art Room

Cartoon Room

Cartoon Room

Uphill/Downhill Room

Uphill/Downhill Room

Lenuci's Room

Lenuci’s Room

Foto: 4City Windows Bed & Breakfast

Komentari