Torterie Macaron – slatki kutak u Zagrebu

Torterie

Mjesta za uživati u slatkoj pauzi i šećernom zalogaju danas je u Zagrebu više no ikad, a u 2015. godini sve duljoj listi odličnih gradskih slastičarnica pridružila se i Torterie Macaron, osvojivši u kratkome roku pažnju mnogih sladokusaca.

Torterie Macaron do sada ste mogli pogledom susresti na već dobro poznatim lokacijama zagrebačkih shopping centara Arena Centar, City Center One West i Centru Cvjetni, a najnovije pojačanje ova sve poznatija slastičarnica dobila je u obliku svoje nove poslovnice koja se smjestila u zagrebačkom Avenue Mallu.

torterie4

Fine slastice po kojima je Torterie Macaron poznata predvodi njena najpopularnija torta od sira, koja još jednu zanimljivu varijaciju dobiva u kombinaciji s borovnicama. Ferrerito torta, Tri čokolade, Malina čokolada i Pistacio čokolada, torte su nastale po mjeri svih istinskih obožavatelja čokolade, a osim njih tu su i brojne druge slastice; cookies, američki brownies, ušećereni bademi, praline od belgijske čokolade, kreme u čaši s jagodom, tiramisuom, mangom ili nougatom te slasni macarons. Najnoviji u ponudi je i sladoled nastao po talijanskoj recepturi od svježih i kvalitetnih sastojaka, 100% prirodnog okusa.

torterie5

Slatke kreacije slastičarnice Torterie Macaron pronaći možete i u odabranim Leggiero kafićima ili ih naručiti kao poklon i za neke posebne prigode, a više o ponudi slastica saznajte na Facebook stranici slastičarnice.

torterie2

torterie3

torterie7

torterie10

torterie6

Foto: Torterie Macaron

Komentari