Gdje se zabavljati u Zagrebu ovog vikenda

swanky-65

Jedna od najzanimljivijih lokacija ovogodišnjeg Adventa zasigurno je ona u šumi Tuškanac – Pop Up Winter Garden – koja donosi odličan program ove subote. Navečer je na programu Nick&Pepi i kratko gostovanje Crazy P, a u nedjelju od 17 do 23 sata čeka vas program no work.all play i CFSN DJi. Ples i odlična zabava u magičnoj zagrebačkoj šumi su garantirani.

Crazy P

Crazy P

Nakon tease nastupa na Pop Up Winter Gardenu CRazy P dolaze u zagrebačku The Garden Brewery u subotu 17. prosinca, a uz njih će nastupiti Leftfoot DJ-evi. Underground disco, elektronska glazba, blještavi pop zvuk, samo su neke od odlika Crazy P koji stvaraju plesnu glazbu koja ima glas, srce i dušu. Mnogo prije uspona globalnih disco, house i soul-pop izvođača poput Todda Terjea, Disclosure i Jessie Ware, Crazy P još od 1997. predvode uspon tog plesnog zvuka.

swanky-86

Prva četiri albuma uz rekordnu prodaju, stalne DJ nastupe i neprestane svirke, označile su ih kao svjetsku senzaciju sa sjajnim nastupima uživo. Prošlo je pet godina od objavljivanja albuma “When We On”, a okosnica benda ― Danielle Moore, Chris Todd i James Baron ― od tada je neprekidno na turneji sa svojim DJ setom i Soundsystemom, još jednom se potvrđujući kao jedni od najzanimljivijih izvođača u plesnoj glazbi sa sjajnim scenskim nastupom. Sedmi album “Walk Dance Talk Sing” objavljen je prošle godine i popraćen novom svjetskom turnejom.

S razlogom su zavrijedili svoj zvjezdani status na globalnoj sceni, a Crazy P svoju vitalnost pokazuje već dvadeset godina, te ne namjeravaju tako skoro stati. U Zagreb dolaze u formi Crazy P Soundsystem, a njihov se sjajan nastup ne propušta. Ulaznice su u pretprodaji 30 kuna, dok će na ulazu cijena iznositi 40 kuna. Dostupne su u sustavu Entrio.

Da ljeto nije samo godišnje doba, već i stanje uma već nas je naučila ekipa iz Graffiti na Gradele. Mega uspješnu godinu u kojoj je održan jubilarni peti Graffiti na Gradele u Bolu na Braču, godinu u kojoj su svojim partijima rasplesali mnoge gradove u Hrvatskoj i godinu u kojoj nose titulu najboljeg boutique festivala prema izboru Klubskescene GNG završava u Swankyju na velikom ‘goodbye 2016, hello 2017’ partyju u subotu, 17. prosinca.

swanky_coverfb

Od 19 sati u Swanky Monkey Gardenu u ljetno raspoloženje bacit će vas DJ-i Tikach, Zembo i Kuna, a da tropikana i blagdani idu ruku pod ruku govori i činjenica da ćete u Swankyju moći ugrabiti i pokoji komad GNG mercha, a bit će tu i nekih poklona. Ovaj meet up party označava ulazak u šestu godinu djelovanja koja će kulminirati središnjim događajem u Bolu od 27. do 29. srpnja 2017. s već tradicionalnim najboljim regionalnim graffiti imenima te odličnim bendovima i DJ-ima.

Osim ovih prijedloga, još dvije adventske lokacije donose večernju zabavu u Zagrebu – na Priči s Griča u subotu, 17. prosinca nastupit će DJ Alen S., dok vas u subotu na Europskom trgu čeka nastup NOMAD JAM.

Priča s Griča

Priča s Griča

Komentari