Navratite na ‘Najgoru kavu u gradu’

najgora kava 11

U jednom od najljepših prolaza grada Zagreba, Prolazu sestara Baković (bivši Miškecov prolaz) otvorio se šarmantan café zanimljivog naziva – Najgora kava u gradu!

najgora kava 1

Nemojte da vas ime zavarava, radi se o specijaliziranom kafiću s odličnom kavom i zanimljivim uređenjem, a zbog lokacije, vjerujemo, jednom od budućih omiljenih zagrebačkih mjesta za jutarnju kavu.

najgora kava 4

Interijer je jednostavno uređen, u industrijskom stilu, gdje toplo, puno drvo u provjerenoj i jako efektnoj kombinaciji sa čeličnim detaljima i zanimljivom rasvjetom stvara udobnu i smirujuću atmosferu. Iako nema mnogo mjesta – radi se o prostoru koje ima nekoliko sjedećih mjesta u interijeru i jednim stolom ispred izloga – njegov simpatičan karakter odmah će vas privući da stanete, zavirite unutra, odložite svoje stvari, sjednete i opustite se uz primamljujući miris kave te ‘uzmete’ svojih pet minuta odmora.

najgora kava 10

Kava koju nude jedna je od najboljih arabica, vrsta ‘singl’, no za sve kavopije i poznavatelje okusa, odlična je vijest da pripremaju i ‘blend’ varijantu. Sami ju prže, a uskoro ćete moći taj omiljeni okus kušati i kod kuće jer pripremaju i prodaju svoje pržene kave za van.

najgora kava 9

Do tada, kada ćete si sljedeći put htjeti ‘skratiti’ put iz Masarykove ulice do Cvjetnog placa, zastanite i posjetite ovo šarmantno mjesto s jednom od najfinijih kava u gradu.

najgora kava 8

Za sve novosti koje vas tamo očekuju posjetite službenu Facebook stranicu caféa.

najgora kava 16
najgora kava 15

najgora kava 14

najgora kava 6

najgora kava 13

najgora kava 18

najgora kava 17
najgora kava 12
najgora kava 5

najgora kava 3

najgora kava 2

Komentari