Zagreb je dobio sportski bar u američkom stilu

Lokaciju koju je posljednjih nekoliko godina zauzimao klub Lemon, u Gajevoj 10, sada je zaposjela još jedna gradska novost – američki sportski bar i restoran Brewdogs, mjesto koje je zamišljeno da se u njemu svi ljubitelji sporta osjećaju kao kod kuće.

brewdogs1

Za interijer Brewdogsa zaslužan je arhitekt Milan Vrančić, bivši sprinter i član naše bob reprezentacije i istinski ljubitelj sporta. Sa zidova mjesta smiješe se lica brojnih svjetskih sportskih heroja, donirani dresovi naših nogometaša, košarkaša, olimpijskih pobjednika kao i lica svjetskih rock i blues zvijezda.

brewdogs5

Svi posjetitelji će također moći uživati i u Brewdogs terasi u dvorištu Arheološkog muzeja, gdje će, kao i u samom baru moći isprobati razne američke delicije u nadolazećim jesenskim danima. Glavni chief je Mario Vešligaj, ljubitelj sporta i strastveni gastro putnik koji je karijeru započeo u zagrebačkom Intercontinentalu, dok je dio znanja i iskustva skupljao po restoranima diljem Pariza, Londona i Budimpešte.

brewdogs10

Mario će biti zadužen oduševiti nepca svih posjetitelja pravim američkim gastro delicijama – nekoliko vrsta burgera, salate, steakovi, američka rebrica, pileća krilca, krumpirići, američke palačinke te još mnogo toga, a za sve ljubitelje piva Brewdogs se pobrinuo da u svojoj ponudi ima 10 vrsta vrhunskih točenih piva, među kojim se svakako izdvaja vrhunsko belgijsko samostansko pivo Grimbergen, češki Budweiser, danski Carlsberg, ali i vrhunsko domaće pivo iz obitelji Pan piva.

brewdogs4

brewdogs3

brewdogs2

brewdogs6

brewdogs9

brewdogs7

brewdogs8

Komentari