Parfemi cool francuskog brenda

Zadig & Voltaire parfemi

1997. godine u Parizu je osnovan Zadig & Voltaire, modni brend koji će u skorijoj budućnosti prerasti u samu srž najpopularnijih imena francuske modne scene, čije se kolekcije svake sezone prate s velikom pozornošću. Osim mode, odnosno odjeće koja je postala epitom francuskog ležernog luksuza s dozom rock’n’roll stava, Zadig & Voltaire otisnuo se i u beauty vode, a novost je kolekcija parfema s dva mirisa ‘This is Her!’ i ‘This is Him!’

Zadig & Voltaire parfemi 2

‘This is Her’, drvenasto je cvjetna gurmanska kompozicija koju potpisuju parfumeri Sidonie Lancesseur i Michel Almairac. Sadrži note ružičastog papra, arapskog jasmina, vanilije i sandalovine, a dolazi u pakiranju od 50ml kao Eau de Parfum. Ovaj bijeli parfem odraz je pariške elegancije omotane u senzualnu svilu i kašmir, ali i mladenačkog duha – samopouzdanog, nepredvidljivog i neodoljivog.

Zadig & Voltaire parfemi 3

This is Her!

‘This is Him’ taman je i orijentalno drvenast miris iza kojeg stoje Nathalie Lorson i Aurelien Guichard. Satkan je od arome grejpa, crnog papra, tamjana, mliječne sandalovine i vanilije, dolazi u crnoj bočici od 50ml kao Eau de Toilette. Mračan i moćan, muški je miris za sve slobodnog duha.

This is Him!

This is Him!

Mirisi su predstavljeni krajem proljeća, a ove jeseni stigli su i u prodaju. Moći ćete ih nabaviti i u Hrvatskoj jer su dostupni u određenim Douglas i Muller prodajnim mjestima, a također se mogu naći u parfumeriji Anabella u Splitu.

zadig-voltaire-parfemi

Foto: Zadig & Voltaire

Komentari