Začinite dom ljetnim bojama

Upečatljive boje unose živost u svaki dom, a nekako najbolje odgovaraju ljetnom raspoloženju kad reflektiraju opuštenu atmosferu mnogima omiljenog godišnjeg doba. Količina boje pak ovisi o vama i već postojećem dekoru prostora, no ako se nećete odlučiti za veliko preuređivanje i bojenje zidova, onda vam uvijek ostaje opcija upotpunjavanja interijera s šarenim detaljima.

zivebojedom2

Ove sezone popularne su omekšane nijanse plave, zelene, crvene i narančaste koje čak neće odskakivati od ostatka interijera na prvi pogled već se jako dobro mogu stopiti sa svakim uređenjem. One evociraju boravak u prirodi te svu životnost tople sezone. Možete se usredotočiti na monokromne detalje, a možete birati i print – cvjetni, paisley, pastoralni toile, ali i prugice.

zivebojedom1

Čak i ako ste minimalist te u svojem domu preferirate neutralne tonove, šareni detalji oživjet će prostor na mnogostruke načine. U najmanju ruku na stol u kuhinji ili stolić za kavu stavite vazu sa šarenim cvijećem koje će podići atmosferu. Uz to dojam začinite mirisnom svijećom koja će dodatno dozivati ljeto u vaš dom. U nastavku pogledajte detalje koje predlažemo.

Foto: IKEA

Komentari