Zabavne serije za podizanje raspoloženja

Ovaj vikend vam donosimo neke od kultnih humorističnih serija koje su obilježile televizijsku povijest. Neke od njih iako se više ne prikazuju i danas su rado gledane a u nekima možemo uživati svaki tjedan. Danas predlažemo da izaberete neku od serija s naše liste i zabavite se!

friends

Jedna od njih je i popularna serija Seinfeld, iako se ne prikazuje više od desetljeća, svojim britkim humorom i dalje nasmijava ljude diljem svijeta.

‘The Office’ je serija čiji su autori Ricky Gervais i Stephen Merchant. Distribuirana u 60 zemalja diljem svijeta. The Office je najuspješnija BBC-jeva serija ikad snimljena. Serija je snimana u obliku lažnog dokumentarca, kamerom ‘iz ruke’, bez snimljenog ili studijskog smijeha.

Ako ste u potrazi za serijom koja će vas zabaviti netipičnim ženskim humorom i svakodnevnim životnim situacijama, odlučite se na seriju ‘New Girl’. Neobična učiteljica koju glumi Zooey Deschanel u kasnim 20-ima nakon prekida s dečkom useljava u stan s trojicom mladića i započinje avanturu života.

‘Absolutely Fabulous’, serija koja prati živote dviju raskalašenih suvremenih prijateljica srednjih godina iz modne industrije donijela nam je drugu stranu glamuroznog života, onu humorističnu i sarkastičnu.

Još jedna serija koju uvijek možete iznova gledati je ‘Seks i grad’. Svoj kultni status duguje kombinaciji mode i dijaloga žena koje su dokazale da je pravo prijateljstvo najvredniji oblik ljubavi.

‘Moderna obitelj’ je humoristična serija koja je već nakon pilot epizode sakupila sve simpatije kritike i publike. To je priča o životu jedne velike obitelji koja se sastoji od tri bračna para. Zanosna Sofía Vergara proslavila je ovu seriju, a ako tražite seriju pseudodokumentarnog stila, ova je idealna za vas.

Listu završavamo s serijom koja je ušla u povijest kao jedna od najgledanijih serija svih vremena, ‘Prijateljima’. Koju god sezonu obožavali, ne postoji osoba koja se nije poistovjetila s nekim od glavnih likova i uživala u njihovim simpatičnim dogodovštinama.

Foto: Friends Facebook

Komentari