Zabavne ljetne ilustracije BRuka Notes

Na zabavne ilustracije srpskih dizajnerica BRuka Notes naišli smo zahvaljujući Danu D, nedavno održanoj izložbi dizajna u Zagrebu, na kojoj je BRuka izlagala svoje radove. Iza imena brenda kriju se Jelena i Maja koje su zajedno studirale grafički dizajn.

brukanotes1

Kako same kažu, na trećoj godini studija, 2011. godine, iz potrebe za komunikacijom s drugim umjetnicima i mladim ljudima počele su se baviti izradom notesa, cekera, plakata i raznih printanih stvari. Naziv BRuka su izabrale ne samo zbog beogradskog slenga i žargona, ili zato što se u riječ ‘bruka’ potkrala i riječ ‘ruka’ koja opisuje njihov rad dosta inspiriran fanzimima i škrabotinama, već zato što ta riječ idealno opisuje njih dvije.

brukanotes2
Jako vole to što rade i rade to svaki dan. Tako da na njihovom Facebooku možete vidjeti dnevne savjete za ljetne dijete, mini školicu za ilustraciju ili samo vesele žvrljotine. Ljetni savjeti i inspiracija sezonom odlaska na plažu ono je što vam danas donosimo jer smo se poistovjetili i dobro nasmijali uz ove tako točne ilustracije.

brukanotes5

Radove BRuka Notes možete pogledati i na web-stranici Brukanotes.com.

brukanotes7

brukanotes8

brukanotes3

brukanotes4

brukanotes6

Komentari