Zabavne božićne maskice za mobitel

Lijepih maskica za mobitel nikad dosta, pogotovo ako nas svojom porukom mogu nasmijati ili podsjetiti na neko putovanje, događaj ili stvar koju volimo. S obzirom kako su božićne pripreme krenule i svi se polako uljuljkavaju u božićni duh, zašto i mobitel ne bi odražavao tu atmosferu.

casetify7

Mijenjanjem maske često kao da smo dobili novi mobitel što je osobito korisno ako si ne možemo priuštiti novi uređaj pa će i ovaj mali dodatak začiniti stvari i učiniti da gadget u našim rukama izgleda svježe. U moru brendova koji se brinu da vaš mobitel uvijek bude personaliziran, pronašli smo Casetify i njegovu blagdansku kolekciju.

casetify5

Maskice ukrašene svim klasičnim božićnim motivima uveseljavaju i bude iščekivanje blagdana – kuglice, pahuljice, Gingerbreadmen, jeleni, Djed Božićnjak i slično, nisu samo lijep dodatak, već i onaj koji štiti od oštećenja. Uglavnom prozirne s dodatnim ojačanjima na rubovima izgledaju elegantno, ali su i vrlo funkcionalne te teško pucaju. Na stranici možete odabrati masku za gotovo svaki model pametnog telefona, a ovo je i idealan poklon koji će nekog razveseliti ispod bora.

casetify8

Pogledajte naš odabir i nađite svog favorita na Casetify.com.

casetify9

casetify4

casetify3

casetify1

casetify2

Foto: Casetify

Komentari