Najfinije domaće delicije naći ćete u Starom Gradu na Hvaru

zpz 2

Iako smo još u zimi i tek se radujemo nadolazećem proljeću, neki se već spremaju za ljeto… Tako su francuski par Yvan i Chloé odlučili ovo ljeto započeti u Starome Gradu na Hvaru otvarajući delikatesni dućan ‘Za pod zub’.

zpz 7

Zanimljivog, no jasnog naziva ovo se mjesto nalazi u prekrasnom, starom dijelu Staroga Grada, okruženom umjetničkim ateljeima, domaćim restoranima, starom, renesansnom arhitekturom i tim posebnim ozračjem uživanja. Yvan i Chloé su nakon putovanja po svijetu, rada u luksuznim hotelima i restoranima, odlučili doći u Hrvatsku, na Hvar i pronaći svoje mjesto za život.

zpz 10

Otvorili su ‘Za pod zub’, mjesto gdje se mogu kušati i kupiti proizvodi koji se ne mogu tako lako naći na otoku, a hrvatske, domaće su proizvodnje: razne vrste soli, biljni sirupi, masline, sušene rajčice, grisini, tjestenina, maslinovo ulje, ocat, razni začini, piće John Lemon, vrste šafrana, suhomesnati proizvodi, keksi i slastice te naravno vinska bogata domaća i regionalna karta – osnovna su ‘Za pod zub’ ponuda.

zpz 1

‘Za pod zub’ želi svakome gostu, posjetitelju i kupcu omogućiti jedinstveni posjet i ugodan boravak kušajući najbolje hrvatske i regionalne proizvode, no s nešto svjetskog utjecaja. Za ljeto su spremili i ‘Beach Bag’ – zgodan paket kojeg čine salata i boca prirodnog soka, a dok čekate da se kupljeno spremi, slobodno prizalogajite i kušajte ostatak njihove ponude.

zpz 6

Za sve novosti, a i da se na vrijeme pripremite za ljetni šoping na Hvaru, pratite njihovu Facebook stranicu.

zpz 4

zpz 12

zpz 5

T.R.

Komentari