Ukrasi za kosu koji će začiniti ljetnu sezonu

yuvakal4

Čak i najmanje sitnice mogu nas izdvojiti iz mase, a slučaj je to ovog ljeta s ukrasima za kosu Yuvā Kalā, koji su stvoreni za opušteno ljeto. Iza ove male kreativne radionice stoji Stephany Candelaria, američka studentica koja od malih nogu voli umjetnost, a već sa 15 godina započela se baviti izradom nakita te naročito ručno vezenih narukvica.

yuvakala

Kroz godine i sa stečenim iskustvom, Stephany je svoje područje djelovanja dodatno proširila, no prekretnica za nju je svakako bila otvaranje Instagram profila za svoj biznis, gdje ju je spazila manekenka Candice Swanepoel.

yuvakala2

Viktorijinoj anđelici izuzetno se svidio nakit za kosu koji Stephany izrađuje, a nakon što je podijelila fotografiju jednog njenog uratka na svom profilu, brend Yuvā Kalā naglo je dobio na pozornosti. Kopče za kosu koje su se svidjele Candice vrlo brzo su rasprodane, no mlada kreativka stalno se trudi obnavljati njihove zalihe. Riječ je o dekorativnim predmetima u obliku polumjeseca, ukrašenim privjescima od kristala; ametista, opala ili hovlita.

yuvakala3

Svaki od njih ima svoju specifičnu boju, a u kombinaciji sa zlatnim polumjesecom čine neodoljivi ljetni ukras za kosu. Yuvā Kalā kopče nabaviti se mogu u web shopu Stephany Candelarije.

Foto: Yuvā Kalā

Komentari