Tekući ruž za sjajne usne

YSL tekući ruž

Krajem kolovoza upoznali smo vas s nekim od najzanimljivijih make up kolekcija koje su u prodaju došle ove jeseni. Među njima bila je i jedna beauty kuće YSL, koja je očekivano plijenila pozornost ženstvenim i glamuroznim make upom za hladnije dane.

U središtu YSL beauty priče za aktualnu sezonu nalazi se tekući ruž Vernis À Lèvres Vinyl Cream, koji sa svojom paletom od 12 nijansi unosi dašak boje u tmurne zimske dane. Ova make up poslastica stigla je i u Hrvatsku, a odlikuje ju kombinacija balzama, ruža i sjajila, koja rezultira dramatičnom teksturom na usnama, sjajnom poput vinila.

YSL tekući ruž 2

Tajna proizvoda Vernis À Lèvres Vinyl Cream krije se u njegovoj formuli: jedinstvenom paru dviju formula s različitim učincima. Pulsirajuća baza sadrži sastojke slične onima koji se koriste u proizvodima za njegu kože pružajući usnama jedinstvenu njegu, dok je gornji sloj kombinacija pigmenata koji obavijaju usne zaigranom, čistom i postojanom bojom.

YSL tekući ruž 3

Uz kolekciju dolazi novi, avangardni aplikator. Oblik je inspiriran profinjenim dijamantom, a sitne brazde uranjaju u formulu. Tražite li tekući ruž kojeg ćete obožavati cijele sezone, mogli biste isprobati upravo ovaj, čije vam nijanse donosimo u galeriji.

GALERIJA:

Komentari