Glamurozan blagdanski make up

YSL Beauté blagdanska make up kolekcija

Odbrojavanje do Božića i novogodišnjih blagdana samo što nije započelo, a u duhu blagdana i eksplozija proslava, YSL Beauté je pripremio jednu posve drugačiju make up kolekciju. Kreativni direktor za makeup YSL Beauté, Lloyd Simmonds, najbolje prenosi svoju viziju kada kaže: „Ovaj je ekskluzivni blagdanski look zamišljen kao inovativna reinterpretacija klasičnog načina nanošenja slojeva šminke, što je karakteristično za blagdanske prigode. Želio sam ponovo unijeti dašak zabave u glamur te olakšati nanošenje makeu pa i učiniti ga zabavnim. A nije li upravo to istinska bit blagdana?“

YSL Beauté blagdanska make up kolekcija 3

Posebna zvijezda kolekcije ‘’SPARKLE CLASH’’ je višenamjenska paleta koja dokazuje da ‘sukob’ zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom. U sebi krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim i zlatnim podtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste, te dva ruža – u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi.

YSL Beauté blagdanska make up kolekcija 4

Kultni ruž Rouge Pur Couture transformira se u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak. Zvijezde ove kolekcije su crvena, narančasta, fuksija i nude, ružičasto-crvena i prigušeno ružičasta. Nezamjenjiv kultni ‘štapić’ Touche Éclat, uz posebno izdanje zlatno-srebrne kutijice sa snježnim efektom, poslastica je za sve kolekcionare.

YSL Beauté blagdanska make up kolekcija 2

Foto: YSL

Komentari