Otvoren novi dizajn centar Ksenije Vrbanić

xd cakovec (1)

Ovaj je vikend otvoren novi, suvremeni XD Dizajn centar dizajnerice Ksenije Vrbanić koja svojim modnim kreacijama osvaja domaće i svjetsko tržište punih trideset godina. Brend XD Xenia Design danas je prisutan u 28 zemalja, na 4 kontinenta, a trideseti rođendan ove modne marke okrunjen je spektakularnim otvorenjem novog sjedišta tvrtke. XD Dizajn centar izrastao je adaptacijom i rekonstrukcijom prostora i objekata starih konjušnica.

xd cakovec (5)

Uzvanici su imali priliku razgledati poslovne prostore, od konstrukcije, šivaone, showrooma, arhive i XD bara. Predstavljena je retrospektivana izložba XD30 odnosno odjevnih komada dizajniranih u proteklih trideset godina. Promovirana su i četiri parfema osmišljena prema XD modnim linijama: Couture,Pret-A-Port -Er, Dimension i Futures.

xd cakovec (7)

”Naša priča traje trideset godina i danas smo došli do otvorenja XD Dizajn centra. Pred nama je još puno godina. Moramo preskočiti još puno prepreka. Nema opuštanja.” komentirala je poznata dizajnerica koja je u svom novom prostoru u Čakovcu okupila poznata lica i sve svoje domaće te vanjske suradnike.

xd cakovec (4)

xd cakovec (3)

xd cakovec (2)

T.B.

Komentari

No tags