Duda i preslatka plišana igračka u jednom

Prva Wubbanub duda nastala je slučajno, iz nužnosti, kad je osnivačica brenda Carla Schneider na jednom godišnjem odmoru brzo morala spriječiti krizu zagubljene dude i svog mališana koji nije prestajao plakati. Tako je uzela iglu i konac te prišila omiljenu plišanu igračku na dudu te polučila instant uspjeh.

Wubbanub duda je napravljena od prirodnog silikona, bez opasnih kemikalija koje se mogu naći u plastici. Njen nastavak u obliku igračke je plišani, mekan i punjen zrncima te zbog toga savršen za bebine male ručice. Osim što je ugodan na dodir ujedno beba ima i bolji hvat što eliminira često ispadanje dude na pod ili njeno zagubljivanje bilo vani ili u kući. Precizno izračunata težina također će spriječiti ispadanje iz usta i lakšu kontrolu dudice u bebinim, ali i rukama roditelja.

wubbanub1

Plišane igračke koje tvore Wubbanub dude su preslatke, treba samo odabrati najdražu – žirafu, patkicu, psića, žabu, janje, mačku… Idealne su za bebe do 6 mjeseci, a dude su dostupne za naručivanje putem različitih web-stranica, među kojima je i Amazon koji dostavlja u Hrvatsku. Cijene se kreću oko 20-tak dolara.

Foto: Wubbanub Facebook i Instagram

Komentari