Popularni Wok’n’walk u novom prostoru

woknwalk-velika

Već dobro poznato odredište ljubitelja egzotičnih okusa u Zagrebu – Wok’n’walk, čiji je koncept poslovanja do sad uključivao samo naručivanje za van, dobio je novu adresu. Naime, preko puta mnogima omiljenog Evergreen sushi bara, na adresi Ilica 60 moći ćete u miru pojesti svoje ukusno jelo iz woka.

woknwalk7

woknwalk3

Novootvoreni prostor obogaćen je prirodnim elementima i bojama te drvenim namještajem, a u fokusu je ono najvažnije – jela iz woka. Majstori tradicionalne kineske kuhinje s dugogodišnjim iskustvom – Yao Pan Deng i Fan Fan Yao i dalje će pripremati svoja jedinstvena jela kao što su: rezanci s junetinom i brokulom, patka u szechuan umaku te wok s kozicama i brokulom. Ono što Wok’n’walk jela čini neodoljivima su najkvalitetnije namirnice, koje se svakodnevno nabavljaju od domaćih proizvođača.

woknwalk2

Ako vam Ilica nije nadohvat ruke, jedna od posebnosti ovog mjesta svakako je i mogućnost dostave koja obuhvaća centar i Trešnjevku, a uskoro će biti dostupna i na Jarunu i Novom Zagrebu. Dostava se može naručiti direktno putem službene web stranice.

woknwalk4

woknwalk8

woknwalk9

woknwalk10

woknwalk11

woknwalk5

woknwalk6

woknwalk1

Foto: Sara Dombre

Komentari