Windsurferska ljetna kolekcija Mayanas narukvica

mayanas7

Hrvatski brend Mayanas, čije su narukvice već dobro poznate među hrvatskim trendsetericama, za ljeto je pripremio novu limitiranu kolekciju pod nazivom CRO 401. Nakon kolekcije narukvica s pomponima tako nam stiže ova na kojoj je Mayanas suradnju ostvario s našim najuspješnijim windsurferom, Enricom Marottijem.

Upravo je po zaštitnom znaku ovog mladog surfera – CRO 401, kolekcija dobila ime, a direktno je povezana s morem, ljetom, zabavom i uzbuđenjima koja ova sezona nosi sa sobom. Uz dosadašnji prepoznatljiv dizajn, nova Mayanas ručno ispletena kolekcija narukvica inspirirana je morskim bojama i srebrnim detaljima, čiji će uzorci ovoga puta osvojiti i mušku populaciju.

mayanas5

Kolekcija CRO 401 odraz je stila prvog hrvatskog profesionalnog windsurfera, talentiranog 25-godišnjaka, koji osim što je dominirao na svim domaćim windsurferskim natjecanjima, 2014. godine osvojio i 1. mjesto na IFCA prvenstvu Europe te postao europski prvak, a 2016. godine postao vice prvak svijeta na IFCA svjetskom prvenstvu koje se ovog ljeta održalo na Bolu na Braču. Narukvice koje predstavljaju ovu ljetnu, windsurfersku priču možete pronaći ekskluzivno na webshopu www.mayanas.eu.

mayanas4

mayanas

mayanas2

mayanas8

mayanas3

Foto: Maja Kljajić

Komentari