Wellness razgovor s poznatim modelom Camille Rowe

camille rowe

Camille Rowe, pariškog modela i povremenu glumicu sa stalnom adresom u njujorškom Brooklynu, sasvim sigurno ste zamijetili već mnogo puta, pogotovo ako pratite događanja na modnoj sceni. Snimala je editorijale za časopise Vogue i Elle, pojavljivala se u kampanjama modnih brendova, a možda je u javnosti najzapaženiji njen angažman za Victoria’s Secret. Modni magazini posebno ju vole, pa je ova ‘it’ djevojka redovita gošća na stranicama britanskog Voguea.

Do sada je za Vogue otkrila tajne francuskog stila, trikove za vintage shopping, kao i pogled u vlastiti ormar, a nakon mode red je došao i na wellness. Camille je tako prva gošća nove Vogueove rubrike u sklopu koje se vode razgovori o svemu vezanom uz wellness. U drugoj epizodi, poznata manekenka uz pomoć nutricionistice Molly Maloof otkriva sve o dodacima prehrani i kako pregršt ovih proizvoda u svojoj kuhinji zamijeniti stvarnom hranom, hranjivim namirnicama, a naročito zelenim povrćem. Nastavno na to, Molly također otkriva kako svakodnevni stres utječe na naš organizam i hormone.

Camille također razgovara s doktoricom Danyale McCurdy-McKinnon, i to o poremećajima prehrane te opsjednutosti hranom, što se njoj kao i mnogim modelima događa budući da modna industrija diktira kako bi trebale izgledati.

Video: VogueUK/YouTube

Komentari