Weekend Max Mara donosi divne kapute za svačiji stil

Poznati svjetski brend Weekend Max Mara koji je omiljen među ženama koje vole kvalitetne materijale, iznimno nosive krojeve i konkretne odjevne modele, donosi odličnu ponudu zimskih kaputa i jakni za sezonu jesen/zima 2015. Zimski kaput modni je imperativ i prvo je što se primjeti na ženi, zato nema mjesta kompromisu kada se radi o odabiru ovog odjevnog komada.

Untitled-2

Osim što je bitno da je topao i ugodan za nositi, kaput naprosto mora predstavljati vaš karakter i biti ‘točka na i’ cijele odjevne kombinacije. Zato ga birajte intuitivno, u skladu sa svojim osobnim stilom, ali isto tako razmislite i vizualizirajte ga u svojoj svakodnevnici. Weekend Max Mara zna kako se spajaju trendovi i klasika, zbog čega su njihovi kaputi i jakne za svačiji stil.

Ove sezone u Weekend Max Mara ponudi možete pronaći sive modele nadahnute muškim krojem, one s uzorcima, u jarkoj boji i klasičnoj crnoj. Jako su popularni kaputi-ogrtači, a za vas koje volite pratiti trendove tu je idealan meki kaput kariranog uzorka. Pronađite ih sve na adresi Teslina 8, u Zagrebu.

Komentari