Vrijeme je za ‘teddy bear’ pidžame

Oysho pidžama

Kada iza nas ostane naporan radni dan, ono čemu se najviše veselimo je povratak u topli dom, uvlačenje u omiljenu pidžamu i opuštanje uz hranu i film po svom guštu. Upravo je takvu atmosferu na umu imao španjolski modni brend Oysho, osmišljavajući kolekciju ‘teddy bear’ pidžama za ovu zimu, na koju će ravnodušna ostati malo koja djevojka i žena.

‘Teddy bear’ pidžame uvjerljivo su najmekše i najtoplije, a još kada na sebi nose neki simpatičan dizajn, doista nas pripremaju za slatke snove. Volite li romantične i slatke pidžame, ove će vas zime sigurno osvojiti nova Mr. Wonderful kolekcija za Oysho, prepuna motiva jednoroga i budilice te nježnih pastelnih boja.

Oysho pidžama 6

Njima se pridružuju i drugi ‘teddy bear’ modeli, koji nose duhovite poruke ‘I woke up like this’, ‘I’m in the clouds’ i slično, a uz simpatične životinjske likove, svoje mjesto na Oysho pidžamama ove je sezone pronašao i Snoopy. Kako bi vam hladni zimski dani prošli u doista nezaboravnom i zabavnom duhu, jedna ovakva pidžama trebala bi se naći u vašem ormaru – kakav izbor Oysho nudi, provjerite u nastavku.

oysho15

Oysho pidžama 3

Oysho pidžama 2

Oysho pidžama 4

Oysho pidžama 5

Oysho pidžama 9

oysho16

oysho6

Oysho pidžama 10

Oysho pidžama 11

Oysho pidžama 8

Foto: Oysho

Komentari