Vožnja Uberom postaje još ugodnija

uber4

Mobilna aplikacija za taksi prijevoz Uber, koja je ovih blagdana prešla značajnu brojku od milijardu vožnji u 67 zemalja u kojima djeluje, učinit će svoju uslugu prijevoza još ugodnijom i zabavnijom. Tvrtka je, naime, otvorila vlastito aplikacijsko programsko sučelje tvorcima drugih aplikacija, kako bi vožnja putnika bila u potpunosti personalizirana.

Ideja je da za vrijeme vožnje koristite druge aplikacije i kreirate vlastite playliste, čitate vijesti, recenzirate restorane u kojima ste upravo bili, provjerite gdje su akcije i posebne ponude…

Print

Uber Trip Experience naziv je ove nove usluge, koja povezuje putnike Ubera s njihovim omiljenim aplikacijama, i to na samom početku putovanja kada na raspolaganju imaju nešto vremena. Iz Ubera su naglasili da im je privatnost korisnika i dalje prioritet, stoga će putnici morati dati dozvolu bilo kojoj aplikaciji prije nego se spoji s Uberom i pristupi detaljima puta.

Za vrijeme vožnje moći ćete pronaći recenzije odredišta na koje putujete, slagati playliste s omiljenom glazbom, čitati dnevne novosti ili uz pomoć svog smartphonea i drugih aplikacija rukovati pametnim kućanskim uređajima; dok sjedite u udobnosti Uberova auta, kod kuće paliti ili gasiti grijanje, svjetla i slično.

Foto: Uber

Komentari