Voncimer je novo mjesto u Zagrebu

U sklopu Oris Kuće arhitekture u Zagrebu sasvim je nedavno otvoren restoran Voncimer čije samo ime vam govori kako se tu radi o ugodnom mjestu za druženje. Smješten na adresi Kralja Držislava 3 u Zagrebu, Voncimer funkcionira kao klub restoran otvorenog tipa, a u njemu su osim članova samog Oris kluba dobrodošli svi.

voncimer3

Ljubitelji azijske kuhinje bit će zadovoljni menijem koji nastaje pod palicom chefa Marija Starmana, a na kojem su se našli sushi i brojne njegove podvrste u različitim izvedbama, kao i sashimi, wok, azijatske juhe… No tu su i druga uzbudljiva jela koja nisu inspirirana samo Istokom već se u njima sapliću brojne svjetske kuhinje i pomno birane namirnice. Specijaliteti se, naravno, sljubljuju s vrhunskim vinima, šampanjcima i pjenušcima koji prate sve na jelovniku, no bogati izbor pića ne staje samo na tome.

voncimer6

U interijeru prevladavaju svijetle boje i topli tonovi drveta te šarmantno raspareni stolci kao i brojni simpatični detalji zbog kojih ćete se ovdje uistinu osjećati kao u svom dnevnom boravku. Još kada se tome pribroji odlična hrana i pokoja kapljica, sasvim je jasno kako prostor Oris Kuće arhitekture više neće biti mjesto gdje ćete odlaziti samo zbog izložbi i stručnih predavanja.

voncimer1

Sve dodatne informacije o restoranu možete pratiti na njihovoj Facebook stranici ili službenim stranicama Oris Kuće arhitekture.

voncimer5

voncimer2

voncimer7

Foto: Voncimer Facebook

 

Komentari