Vodootporne maskice za iPhone

vodootpornemaske2

Ako inače niste razmišljali o vodootpornim maskama za zaštitu svog omiljenog gadgeta, ljeto je definitivno trenutak za to. Očiti krivci poput plaže, mora, pijeska vrebaju puno češće, a i oni manje očiti, poput čaše vina na stolu mogu zauvijek presuditi vašem ljubimcu. iPhone je ovdje posebno ugrožen zato što dolazi u jednom unificiranom komadu i ne može se rastaviti na dijelove koji bi se nakon močenja lakše osušili, izuzev malog utora za SIM karticu.

vodootpornemaske1

Iako postoji nekoliko provjerenih načina s kojima možete pokušati spasiti telefon nakon što se najgore dogodi, poput stavljanja ugašenog mobitela u zdjelu s rižom (ili silica gelom) te ga tako držati nekoliko dana, možda bi bolje bilo unaprijed razmišljati o mogućoj šteti. Pogotovo ako ovog ljeta mislite posjećivati festivale gdje razni pool partyji, slučajni susreti s pićima i slično mogu ozbiljno oštetiti telefon. Zato predlažemo nekoliko vodootpornih maskica koje ga u tim slučajevima čuvaju. Maskice se mogu naručivati preko stranica kao što su Amazon ili eBay, a iako dosta robustne, služe svrsi. U svakom slučaju, u najmanju ruku mogli bi razmisliti o vodootpornoj prozirnoj vrećici.

vodootpornemaske3

O brendu i uloženom budžetu ovisit će kvaliteta dodatka, stoga nemojte baš ići roniti s mobitelom u ruci, ali kratke susrete s tekućinama telefon će sigurno preživjeti. A zatim maskicu možete koristiti kad god kuhate ili organizirate večere na kojima su pametni telefoni uglavnom okruženi nebrojenim čašama. Pogledajte odabir u nastavku.

Foto: @mophie

Komentari