Minimalistički ruksak i etui za laptop slovenskog brenda

vivas2

Slovenska dizajnerica Živa Javeršek prošle je godine pokrenula svoj brend Viva’s Leather Goods i odmah dobila vjernu publiku zahvaljujući jednostavnom, klasičnom i minimalističkom dizajnu svojih torbi izrađenih od najkvalitetnije kože. Sve je počelo s ‘bucket’ i ‘tote’ torbama, zatim su uslijedile one preko ramena u bojama sezone i clutch torbice, a ovog proljeća predstavlja dva noviteta – ruksak i etui za laptop.

vivas4

Ruksak je klasične crne boje i jednostavnih linija tako da odgovara svakom outiftu. Dovoljno je velik da u njega smjestite laptop i idealan za trenutke kad želite slobodne ruke, a dolazi u paketu s mini torbicom/novčanikom i ima dovoljno široke naramenice da podnese teret bez urezivanja u ramena.

vivas6

Druga novost, kožni etui za laptop, dizajniran je za sve koji se zbog posla ne mogu odvajati od elektroničkog ljubimca. Dimenzija 26 x 36 cm, etui je namijenjen laptopima veličine 13”, a zahvaljujući koži izvana i vunenoj podstavi štitit će ga od svih oštećenja. Dolazi u dvije različite boje, crnoj i boji konjaka zbog čega se lako može uklopiti u svačiji stil.

Sve o Viva’s Leather Goods komadima, njihovim cijenama i načinima dostave doznajte na službenoj stranici brenda.

vivas1

Komentari