Zagorska vila okružena zelenilom

zaza8

Villa Zaza smjestila se na samo 25 kilometara od Zagreba, u blizini Zaboka, na zagorskim bregima i tako okružena bogatim zelenilom priziva goste na nekoliko dana uživanja u miru i tišini. Uz glavni objekt, na imanju se nalazi i rustikalna gostinjska kućica te bazen koji ih spaja. S obzirom na poziciju, s terasa obje kuće pruža se fantastičan pogled, kao i prilika za uživanje u zalasku sunca.

zaza2

zaza1

Vila je okružena s dvije prostrane terase u prizemlju koje se spajaju u ostakljenom dijelu u kojem se nalazi blagovaonica s fantastičnim pogledom i velikim drvenim stolom za 10 osoba. U produžetku je velika dnevna soba s kaminom i kuhinja te kutak s foteljama za uživanje. Na prvom katu je velika spavaća soba s kupaonicom i jedna manja soba za dvije osobe, dok uspinjanjem na drugi kat nailazimo na još jednu veliku spavaću sobu s kupaonicom te mjestom na kojem se mogu smjestiti još dvije osobe.

zaza4

zaza3

U podnožju glavne kuće je bazen, stvoren za gašenje ljetnih vrućina, koji se može koristiti od 1. svibnja do 15. listopada, a na istoj razini nalazi se već spomenuta rustikalna kuća. Velika terasa osigurava i ovdje lijep pogled na zelenilo te uživanje u miru i tišini, dok se unutrašnjost sastoji od dnevne sobe, kuhinje i kupaonice i spavaće sobe na katu.

zaza5

Ako bi ovdje željeli provesti nekoliko opuštajućih dana, sve o Villi Zaza doznajte na njihovoj službenoj stranici.

zaza6

zaza7

Foto: Villa Zaza

Komentari