Dubrovačka vila za odmor s jedinstvenim pogledom na more

villa mare dea 5

Da grad Dubrovnik ima mnogo prekrasnih znamenitosti, već sada zna i cijeli svijet. Posebno zahvaljujući snimanjima poznatih serija Igra prijestolja i Ratovi zvijezda. No, osim bogate baštine, kulturne i turističke ponude, Dubrovnik otkriva i neka mjesta koja smo mogli samo zamišljati, barem do sada.

villa mare dea 6

villa mare dea 8

Villa Mare Dea moderna je vila za odmor, dizajnirana za bijeg od gužve, vreve i užurbanog načina života. S prekrasnim pogledom, otvorenim prostorom i blizinom dubrovačke stare jezgre donosi mir, odmor i toliko potrebno opuštanje.

villa mare dea 7

villa mare dea 1

Mir se svakako neće narušiti jer gosti na raspolaganju imaju bazen i privatnu plažu, dok skoro svaka prostorija ima prekrasan, beskrajan pogled na more. Vila je ukorporirana u teren i obalu tako je potpuno otvorena prema moru. Njezini kameni, bijeli zidovi, čiste i jasne minimalističke linije, staklene stijene od poda do stropa te drveni interijer odražavaju duh Mediterana.

villa mare dea 2

villa mare dea 10

Druga etaža sastoji se od glavne spavaće sobe s povezanom kupaonicom i garderobom, dvije spavaće sobe s pogledom na more i pristupom na terasu te radnom sobom. Prva etaža donosi prostrani dnevni boravak i blagavaonu koje su direktno povezane s vanjskom terasom i bazenom.

villa mare dea 11

villa mare dea 3

villa mare dea 4

Cijeli prostor ispunjen je prirodnim svjetlom koje još više naglašava taj smireni, minimalistički i prirodni karakter. Za sve informacije i rezervacije prostora posjetite dreamvillarentals.com te Facebook stranicu.

villa mare dea 9

villa mare dea 12

T.R.

Foto: Facebook

Komentari