Priželjkujemo ovakvo ljetovanje

cg5ljsdhqccmrq9ip5fx

Krajem 19. stoljeća, točnije 1860. sagrađena je autentična dalmatinska kuća Villa Jerolim. Nedavno je restaurirana i posve obnovljena u svom karakterističnom rustikalnom stilu  i to isključivo u kamenu i masivnom drvu. Ovakav autentičan stil kuće donosi svim gostima dojam prošlih vremena te svakom gostu donosi onaj dobrodošao osjećaj udobnosti.

irfimjbagpfgq6oqis2c

kdoh7d9xtc5z0z3vciz6

Villa se nalazi blizu mirnog mjesta Slivnica te svojim geografskim položajem donosi priliku bijega od gužve, buke i užurbanog života. Smještaj je karakterističan po mirnom kraju i prekrasnom krajoliku. Svega par kilometara od ville možete uživati u prekrasnim plažama Slivnice.

0urusvtszwmyt3b0rcgq

1hfutp2bftftjwd49r1x

Ova pitoreskna kuća sastoji se od tri spavaće sobe s duplim ili bračnim krevetima te je idealna za šest gostiju (koji mogu imati svoja čak četiri gosta). Potpuno opremljene dvije kupaonice, kuhinja, blagavaonica i dnevna soba donose sve što je potrebno za odmor. Blagavaonica komotno može ugostiti osmero ljudi, no uvijek se može njih još nekoliko ‘stisnuti’ za dobru večernju zabavu!

2jgm4ycy4xb432vqf8vc

qgrqalgjlttn0w3hfqrf

Osim divnog rustikalnog ambijenta, bazen ville je ekstra bonus ako vam se ne putuje do plaže te dio predviđen za roštilj svakako će začiniti svako lijeno popodne s prijateljima. Više o smještaju i dostupnosti ville saznajte na croatialuxuryrent.com.

rtbrkjet3wwmfi9woinx

qe63l6uvh7q29s8fpvij

12rhuljevj6kgygi4al1

evpoeiiouffjtumwjwt7

4npdahhvellr0fpf15ab

Komentari