Rustikalna vila u Istri za savršen odmor

villa gelice 16

Prekrasan poluotok Istra osim netaknute, prelijepe prirode, mnoštva kulturnog i povijesnog nasljeđa, donosi i neke od najljepših lokacija za odmor i rekreaciju. U blizini Trget uvale, na istočnoj istarskoj obali, kod Labina, smjestila se vila Gelci.

villa gelice 4

villa gelice 5

Ova impresivna kamena vila smještena je na brdovitom mjestu s kojeg puca pogled na more. Kombinacijom tradicionalnog stila s kamenim zidovima i drvenim gredama, ovo zdanje stvara jednu toplu, udobnu i domaću atmosferu, idealnu za odmor.

villa gelice 7

villa gelice 2

Vila Gelci ujedinjuje tradiciju, udobnost i luksuz i to na decentan, elegantan i nenametljiv način. Vila je odlično mjesto za odmor u dvoje, no i za obiteljski odmor jer je opremljena sadržajem i za djecu – manjim igralištem koji čine tobogan, ljuljačke, pješčanik, penjalica i kućica za igru. Opremljena je svim potrebnim kućanskim aparatima, dostupnim internetom te su i kućni ljubimci dobrodošli.

villa gelice 3

villa gelice 9

Vila je sagrađena u 18. stoljeću, dok je posve renovirana 2010. godine. Nalazi se nešto više od jednog kilometra van mjesta što omogućuje gostima dovoljno privatnosti, no već s laganom šetnjom se ubrzo nalaze nadohvat svih potrebnih lokacija u mjestu.

villa gelice 12

villa gelice 6

Za sve informacije o boravku u ovoj rustikalnoj, no istovremeno modernoj vili posjetite villagelci.com.

villa gelice 11

villa gelice 15

T.R.

Foto:
Rajan Milošević / Level 52.
Facebook

Komentari