Rustikalna vila pretvorena u oazu za odmor

palazzo radomiri (7)

Vila iz 18. stoljeća koja se smjestila na obali Boke Kotorske, u Dobroti, sat vremena od Dubrovnika, pretvorena je u pravu oazu mira i mjesto za opuštanje za koje je zaslužna Anna Urošević, vlasnica ovog prekrasnog hotela Palazzo Radomiri. Zajedno sa svojim ocem, arhitektom Gavrilom Uroševićem, resturirali su i renovirali staro zdanje, trudeći se da novi boutique hotel sačuva u sebi povijest, ali i dobije izgled nečeg veličanstvenog – željeći time da ne bude zaboravljen, već postane nešto u čemu će posjetitelji uživati i stvarati uspomene.

palazzo radomiri (8)

On je prvenstveno osmišljen kao iznimno toplo i ugodno mjesto, poput onog za najbliže prijatelje koji su vas posjetili tijekom odmora. Zdravo okruženje, priroda, te opuštena, kućna atmosfera, uklopljena u luksuzan ambijent čini ovu lokaciju idealnom za odmak od užurbanog lifestylea. Skrivena, ali dovoljno blizu svih zanimljivih atrakcija, Palazzo Radomiri još jedan je razlog za uživanje u ljepotama Crne Gore i biranje upravo nje za vaše nadolazeće putovanje.

palazzo radomiri (9)

Kako je vila bila sagrađena u vrijeme Mletačke republike, vidljiv je utjecaj talijanske arhitekture, kao što je primjerice balkon, smješten na glavnoj fasadi i slovi za jednim od najljepših u Boki Kotorskoj. I cijela unutrašnjost prilagođena je tomu, od namještaja do detalja, a uz glavnu zgradu, hotel sadrži i restoran, sportsku dvoranu, očaravajući vrt, bazen i mol gdje gosti mogu privezati svoje brodove.

palazzo radomiri (5)

Ovo će biti šesta godina kako gosti hotela mogu uživati u besplatnoj jutarnjoj yogi u Bokokotarskom zaljevu i njegovoj posebnoj energiji, kako otkriva sama vlasnica koja je završila tečaj u Kosta Rici, gdje je pohađala Nosara Yoga Institute. Osim svakodnevnih satova yoge, do sada su posjetitelji mogli vježbati i uz Qi gong i Ninjutsu stručnjake, a tu su i razne radionice – od Ayurvede, pripreme sirove hrane, zdravih sokova te mnogih drugih.

Svaki od programa je ‘all inclusive’, kako bi se gosti mogli u potpunosti koncentrirati na sebe i na svoje zdravlje, a sve od samog prijevoza od aerodroma do smještaja može biti prilagođeno željama i potrebama gostiju. Ne zaboravimo ni na gastro ponudu hotela Palazzo Radomiri koja je u slučaju Yoga odmora u potpunosti prilagođena vašem zdravlju.

IMG_22758

Ukoliko ovdje dođete na Yoga odmor uvijek možete računati na besplatne jutarnje satove (kao i svi gosti), Pranayama i vođenu meditaciju, šetalište od 8 km, mogućnost najma bicikla, unutranji fitness studio te saunu i spa usluge. Osim toga Palazzo Radomiri ima usluge za održavanje evenata, ponude za medeni mjesec ili naprosto romantični ‘getaway’. Ovisi što preferirate, za sve se možete predbilježiti na službenoj stranici hotela.

palazzo radomiri (6)

IMG_2275

IMG_30731

palazzo radomiri (2)

palazzo radomiri (1)

palazzo radomiri (10)

Komentari