Vikend u znaku 3. Dječjeg festivala

branka-krstulovic

Branka Krstulović

Danas je zagrebački Avenue Mall bio u znaku trećeg po redu CineStar Dječjeg festivala. Ove godine ovaj obiteljski i dječji event koji je postao pravi hit među roditeljima i njihovim mališanima odvija se za vrijeme ‘Međunarodnog tjedna djeteta’ i već je sada oborio sve rekorde posjećenosti. Ovogodišnji Dječji festival u CineStaru nisu propustili ni brojni poznati: Branka Krstulović, Anja Alavanja Romac, Ana Miščević, Ana Begić Tahiri, Mirjana Mikulec, Ivana Delač Đolo, Iris Androšević Pinjuh te mnogi drugi.

ivana-delac-djolo

Ivana Delač Đolo

Posebno oduševljenje je nastalo kada je počela parada filmskih likova kroz kino te po cijelom shopping centru. Brojni poznati koji su na ovaj veseli event poveli svoje mališane nakon parade su uživali u najnovijoj animiranoj kino avanturi ‘Rode’ koja je gledatelje odvela na nevjerojatno putovanje u društvu osamnaestogodišnje djevojke i jedne jako ambiciozne rode. Originalna priča koja slavi prijateljstvo i obitelj za kino sjedala prikovala je sve gledatelje u dvorani.

anja-alavanja-romac

Anja Alavanja Romac

Nakon parade crtanih likova, mališani su se zabavili uz edukativne i kreativne radionice CineStar partnera, kao i glavnog sponzora festivala Hipp, te uz brojne nagradne igre ostalih CineStar partnera – Jamnica, Biobaza i Algoritam. Na programu za vrijeme trajanja cijelog Dječjeg festivala svi posjetitelji mogu pogledati sljedeće filmove za samo 20 kuna: – ‘Rode, ‘Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu’, ‘Tko se boji vuka još’, ‘Čarobna kupka doktora Proktora’ i mnogi drugi. Dječji festival se osim u CineStaru u zagrebačkom Avenue Mallu paralelno održava i u ostalim CineStar kinima u Hrvatskoj i BIH sve do 09. listopada.

mirjana-mikulec

Mirjana Mikulec

Još uvijek stignete sutra na ovaj jedinstveni doživljaj u kinima s pet zvjezdica i priuštite svom mališanu nezaboravnu zabavu uz obilje zabave, filmskih hitova, toplih kokica i dječjih osmijeha. Kupnja ulaznica moguća je online na blitz-cinestar.hr.

ana-begic-tahiri

Ana Bagić Tahiri

ana-miscevic

Ana Miščević

Foto: Sara Dombre

Komentari

No tags