Video s ljepotama Hrvatske postao viralan

Tri prijatelja snimila su video za koji su mislili da će biti sasvim obično sjećanje na jedno dobro putovanje. Nisu ni slutili da će njihov uradak, postavljen na platformu Vimeo, ubrzo postati viralan u cijeloj Hrvatskoj jer na pristupačan i sveobuhvatan način prikazuje ljepote zemlje, čini se, onako kako želimo biti viđeni u svijetu.

viralnivideo1

U roku tjedan dana sakupio je preko 176 tisuća pregleda i ta brojka iz sata u sat samo raste. Našao u vijestima hrvatskih medijskih kuća, ali i se na Facebook zidu Vlade Republike Hrvatske, a svi koji ga dijele putem ove popularne društvene mreže pišu kako se radi o odličnom promotivnom videu. Tri prijatelja Francuza provela su u Hrvatskoj dva tjedna te obišli najpoznatije lokacije koje su zabilježili svojom GoPro kamerom – mjesto u kompilaciji su našli Zagreb, Split, Hvar, Nacionalni park Krka, Zadar, Nacionalni park Paklenica, Pag i Plitvice.

Kristalno čisto more, dobra zabava, prekrasni krajolici upakirani u 4 i pol minute videa. Ako još niste pogledajte ga u nastavku.

Foto: Screenshot

Komentari