Victoria’s Secret ponovno pokreće make up kolekciju

vs

Victoria’s Secret dosad je najpoznatiji bio po svom donjem rublju, s tek malim iskorakom u svijet ljepote. Obožavateljice brenda već su dobro upoznate s mirisnim vodicama za tijelo Victoria’s Secreta, na koje se nastavljaju i drugi proizvodi za njegu tijela, mlijeka i losioni, kao i nekolicina mirisnih sjajila za usne. No, brend se po svemu sudeći sprema konkretno zakoračiti na beauty scenu, a prvi proizvod u toj priči već privlači mnogo pozornosti medija.

Novinarke koje su ga isprobale, već su se oduševile, a riječ je o Velvet Matte Cream Lip Stainu, mat ružu za usne koji dolazi u pet nijansi; Desire, Adorned, Perfection, Obsessed i Drama. On je kremast, super pigmentiran, potpuno prekriva usne, u dodiru s njima pretvara se u mat efekt i dugo traje – mnogo dulje od klasičnog ruža za usne. Njegova formula sadrži vitamin E i maslinovo ulje, što garantira da ovaj ruž ne isušuje usne.

victorias-secret

Radi se o prvom lansiranju kozmetike u boji iz Victoria’s Secreta nakon nekoliko godina (brend je svojevremeno prestao proizvoditi skoro sav svoj make up), koje će se u prodaji naći 18. listopada, a tada ćemo ove ruževe i mi moći kupovati putem Victoria’s Secret webshopa.

Foto: Victoria’s Secret

Komentari