Pristupačna kolekcija Victorije Beckham

victoria-beckham

Američki Target, robna kuća poznata već dulji niz godina po suradnji s renomiranim dizajnerskim kućama, danas je i službeno objavila tko je novo ime modne scene s kojim će surađivati na ekskluzivnoj kolekciji. Riječ je o Victoriji Beckham, koja je svoje oduševljenje novim poslovnim podvigom netom podijelila sa svim obožavateljima na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

‘Victoria Beckham for Target’ kolekcija uključuje više od 200 komada odjeće i modnih dodataka za žene i djecu, što će pritom biti prvi izlet poznate dizajnerice u svijet dječje mode. Ekskluzivna linija reflektirat će samu esenciju brenda Victoria, Victoria Beckham, inače poznatog kao cijenom pristupačniji brend Victorije Beckham, koji već godinama funkcionira paralelno s njenom ‘premium’ kolekcijom.

Victoria, Victoria Beckham kolekcija

Tu će se naći komadi jednostavni za nošenje i kombiniranje, haljine, kombinezoni i kombinacije bluza i hlača, a pridružit će im se i odjevni stilovi za djevojčice, dječake i bebe. Cijene komada varirat će između 6 i 70 dolara, a ova cijenom vrlo pristupačna kolekcija 9. travnja dolazi u prodaju u sve Target trgovine i na www.target.com, gdje ćemo i mi moći uloviti komade iz kolekcije.

Foto: Target

Komentari