Victoria Beckham ima bomber jaknu

Victoria Beckham pre-spring 2017 12

Otkako se prije dvije sezone pojavio na modnoj sceni, trend bomber jakni zauzeo je sigurnu poziciju i pokazuje kako nema naznaka posustanja u naredno vrijeme. Dokazuju to i kolekcije poznatih modnih kuća, a u svoju je bomber jaknu uvrstila i dosadašnja kraljica elegancije i sofisticiranosti, Victoria Beckham.

Njena kolekcija za pred-proljetnu sezonu iduće godine u prvi plan donosi predimenzioniranu tamno plavu bomber jaknu, koja u interpretaciji uspješne dizajnerice izgleda izuzetno chic, pogotovo sparena uz suknju pencil kroja i bijele salonke u špic debelih peta. U ovom slučaju igra volumena i strogog kroja vizualno je efektna, a bomber jakna postaje dio čak i najformalnijih kombinacija.

Victoria Beckham pre-spring 2017 10

Ni ostatak kolekcije koju je Victoria pripremila za pre-spring 2017. nije ništa manje dojmljiv, a iako je riječ o liniji komercijalnog karaktera koja u pravilu ne donosi neka prevelika uzbuđenja, dizajnerica ju je malim zahvatima u dizajnu, bojama, materijalima i uzorcima uspjela učiniti upečatljivom. Ostatak lookova iz kolekcije pogledajte u nastavku:

Victoria Beckham pre-spring 2017

Victoria Beckham pre-spring 2017 5

Victoria Beckham pre-spring 2017 6

Victoria Beckham pre-spring 2017 7

Victoria Beckham pre-spring 2017 8

Victoria Beckham pre-spring 2017 4

Victoria Beckham pre-spring 2017 9

Victoria Beckham pre-spring 2017 3

Victoria Beckham pre-spring 2017 2

Foto: Victoria Beckham

Komentari