Postignite puderom učinak liftinga

Vichy Liftactiv puder

Što kada biste na potpuno neinvazivan način postigli rezultate liftinga na svojoj koži? Sada je to moguće učiniti čak i make upom, namijenjenim za žene iznad 40 godina, koje žele da njihov savršeni puder za lice ujedno bude i njega protiv bora.

Liftactiv Flexilift Teint, ime je ovog tekućeg pudera s učinkom liftinga i zdravog sjaja, koji dolazi iz Laboratorija Vichy. Karakterizira ga zatezajuća tekstura silikona koja omogućuje trenutni učinak liftinga i zdravi sjaj kože bez ukrućivanja crta lica.

Vichy Liftactiv puder2

Sastojci Vichy Liftactiv njege

Njegova formula obogaćena je Collagylom, spojem 3 Vichyjeva vodeća aktivna sastojka iz proizvoda protiv bora, koji djeluju na sve uzroke starenja i popunjavaju bore u mjesec dana. Redovitim korištenjem Liftactiv Flexilift Teint pudera, one su u trenu zategnute, ten je ujednačen, blistav i naočigled odmorniji. Liftactiv Flexilift Teint ima hipoalergenu formulu koja sadrži termalnu vodu Vichy i potpuno je nekomedogeni proizvod.

Vichy Liftactiv puder3

Ako se pitate kako i kada ga nanositi, savjet glasi ovako. Nakon uporabe uobičajene njege kao podloge za šminkanje, vršcima prstiju nanesite tekući puder gladeći iznutra prema van. Dobro razmažite kod vrata, ušiju i po gornjem dijelu čela za prirodni rezultat. Krajnji dojam bit će naoko mlađa, vedrija i sjajnija koža, koju će svi u vašoj okolini zapaziti.

Foto:  VichyKomentari