Vichy rješenje za njegu vrlo suhe kože lica

vichynaslovna2

Nedostatak vlage u okolini uzrokovan suhom klimom, prekomjernim grijanjem te niskim temperaturama potiče hlapljenje vode iz kože te tako izravno pridonosi njezinom dodatnom isušivanju. Koži je tada potrebno cjelovito hranjivo djelovanje: trenutno umirivanje i dugotrajna obnova.

Laboratoriji Vichy razvili su liniju proizvoda Nutrilogie, za njegu osjetljive suhe i vrlo suhe kože lica. Suhoj koži nedostaje međustaničnih lipida pošto ih koža ne proizvodi dovoljno. Posljedica je zatezanje, ljuštenje, crvenilo, osjetljivost i propusnost kože te nedostatak vode. Površina je gruba i hrapava, a koža gubi sjaj. Suhoj koži nije dovoljno samo vratiti lipide, već ju je potrebno potaknuti da ih sama ponovno počne proizvoditi.

Vichyjevo rješenje za suhu kožu je linija NUTRILOGIE, intenzivne hranjive njege s patentiranim aktivnim sastojkom SPHINGO-LIPID® i tehnologijom oleosoma koja je osnova njene iznimno upijajuće i nemasne teksture. Ovaj hranjivi sastojak omogućuje da Vaša koža stvara svoje vlastite lipide i pomaže joj pri rekonstrukciji hidrolipidnog filma koji će spriječiti budući gubitak vode.

Topiva i nemasna tekstura Nutrilogie 1 njege za suhu kožu iznimno se lako upija, dok obogaćena esencijalnim masnim kiselinama i biljnim uljima nudi cjelodnevni osjećaj ugode. Nanošenjem njege suha koža u trenu je umirena. Suhoća i zatezanje su ublaženi tijekom 24-satnog osjećaj ugode i elastičnosti.  Ova njega obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu zahvaljujući 15 blagotvornih minerala, nudi 24-satnu hidrataciju za cjelodnevni osjećaj ugode i potpuno poštivanje kože.

Bogata, topiva i nemasna formula Nutrilogie 2 obogaćena je biljnim uljima, karite maslacem i pčelinjim voskom te suhoj i vrlo suhoj koži daje optimalnu količinu hranjivih tvari i izniman osjećaj ugode tijekom cijeloga dana bez masnog učinka. Koža je obnovljena iznutra već nakon prvog nanošenja, a na dodir je punija i mekša bez masnog učinka.

Komentari