Korektivni puderi s visokom moći prekrivanja

Vichy DERMABLEND puderi

Nedostaci na koži svima su nam jako dobro poznati. Neke od nas smetaju prištići i akne, nekima problem stvaraju podočnjaci za koje kao da nema ‘lijeka’, dok neke muče crvenilo ili hiperpigmentacija. Bilo kako bilo, imati ujednačen i besprijekoran ten cijelog dana i u svim prilikama često se čini poput nemoguće misije.

Tu u priču ulazi make up, koji pomaže prikriti mane i čak ih ponekad pretvoriti u prednosti. Laboratoriji Vichy osmislili su prozračne, a opet konkretne pudere, koji istovremeno prekrivaju nedostatke, ali i njeguju kožu. DERMABLEND, kolekcija je koja uključuje dva pudera; korektivni tekući puder i 3D korekciju.

Vichy DERMABLEND puderi3

DERMABLEND korektivni tekući puder namijenjen je ženama koje žele prekriti lagane do umjerene kožne nedostatke (nepravilan ten, podočnjake, crvenilo, ožiljke itd.), a njegova formula u jedno spaja visoku koncentraciju pigmenata za optimalno prekrivanje i vrlo razmazivu teksturu.

Vichy DERMABLEND puderi4

Toliko laganu teksturu, da se stapa s kožom za vrlo prirodan rezultat i savršen osjećaj ugode tijekom cijeloga dana. U kontaktu s epidermisom tekstura postaje još više tekuća za maksimalnu disperziju boje u svrhu savršenog prekrivanja nedostataka na koži, i to bez mjestimičnih nakupina i učinka suhe maske. Ovaj puder Vam nudi trostruko djelovanje: visoku moć prekrivanja 16 sati i izvorni rezultat ljepote te optimalni osjećaj ugode uz 24-satnu hidrataciju.

Vichy DERMABLEND puderi5

DERMABLEND 3D KOREKCIJA novi je korektivni puder koji je postojan do 16 sati. Karakterizira ga visoki stupan prekrivanja i ujednačavanja tena. Idealan je za masnu kožu sklonu aknama, a donosi kombinaciju salicilne kiseline, koja ostvaruje učinak na kvalitetu kože, te eperulina, koji ima umirujuće djelovanje. Osjetljiva koža posebno će ga voljeti, dok će ten istovremeno biti izjednačen, gladak i matiran tijekom razdoblja od 16 sati.

Vichy DERMABLEND puderi2

Prilikom primjene, svježa i laka tekstura lako se nanosi i stvara ultra-pokrivajući sloj. Savršeno se raspoređuje i izravnjava nedostatke, popunjujući šupljine i ispravljajući nesavršenosti. Ova prozračna formula ima visok stupanj prekrivanja, kamuflira nedostatke bez nagomilavanja i bez stvaranja efekta maske i pliša.

Foto: Vichy

Komentari