Vespe će zavladati Biogradom

Biograd na Moru ovogodišnji je domaćin Vespa World Days 2015., najvećeg Vespa motorističkog spektakla, koji se održava od 11. do 14. lipnja, a svim ljubiteljima ovih romantičnih motora Ilirija Resort pripremila je odlične ponude.

vespa naslovna

Vespa World Days tradicionalni je međunarodni susret zaljubljenika u romantične motore koji se od 1954. godine održava u cijelome svijetu, a gradovi domaćini izmjenjuju se svake godine. U prestižnom društvu tako su se našli poznati svjetski gradovi poput Pariza, Rima, Barcelone, San Marina, Beča i Londona. Ovom prestižnom društvu ove godine priključuje se i Biograd na Moru!

vespa post 2

Na najveći godišnji svjetski susret Vespi koji se održava od 11. do 14. lipnja dolazak je potvrdilo više od pet tisuća vozača, a ovaj spektakularni događaj u hrvatskom kraljevskom gradu stvorit će istinski ugođaj 50-ih i 60-ih godina prošloga stoljeća. Ilirija Resort nalazi se u samom srcu najvećeg Vespa motorističkog spektakla, a boravkom u hotelima Ilirija, Adriatic i Kornati u centru Biograda ili u Hotelu Villa Donat u mjestu Sv. Filip i Jakov, imate priliku uživati u brojnim događanjima, koncertima i promocijama, uz brojne pogodnosti i najbolji smještaj.

vespa post 1

Vrhunski odmor, prekrasna priroda, more na dohvat ruke, miris borove šume.. Ilirija resort pruža jedinstveni doživljaj Mediterana. Hoteli su vrhunski opremljeni za idealan odmor i ispunit će očekivanja i najzahtjevnijih, od uživanja u wellness raju Salvia SPA Medical Wellnessa, rekreacije u sportskom centru i bogatim animacijskim i zabavnim programima.

vespa post 4

U pauzama od uzbudljivih događanja u sklopu Vespa World Days 2015. opustite se i razmazite uz posebnu ponudu za zaljubljenike u romantične Vespe. Gostima koji borave u hotelima Ilirija, Adriatic, Kornati ili Villa Donat tijekom održavanja Vespa World Days 2015. Ilirija Resort poklonit će 15% popusta za slijedeći dolazak. Za sve informacije o diogađaju posjetite vespaworlddays2015.com.

Foto: Facebook

Komentari