Otvara se zanimljiv pop-up shop

Very Rare

Prošlog ljeta kada smo vam pisali o personaliziranim jaknama i mladim hrvatskim kreativcima koji ih izrađuju, pažnju su nam privukli radovi Svena Harambašića, autora hrvatskog projekta VERY RARE, koji je stalno u procesu proizvodnje unikatne 1/1 odjeće.

Very Rare2

VERY RARE započeo je kao njegov osobni projekt koji je inicijalno spajao dizajn, i to uglavnom onaj digitalni, s glazbom, da bi s vremenom i igrom slučaja pronašao modu kao svoj primarni medij komunikacije. Sven je kreativni tvorac svega u ovom projektu, a budući da uglavnom radi sam, najveći izazov mu je konstantno mijenjati smjer, ne ući u rutinu ‘serijske proizvodnje’, te istovremeno održavati vitalnost projekta i ne kompromitirati svoj prethodni rad.

Very Rare7

Danas mu je fokus na već spomenutom 1/1 (re)dizajnu, gdje je svaki novi projekt izazov za sebe. Sven je u posljednje vrijeme organizirao mnoge zanimljive evente i prezentacije, a na izložbi u svibnju ove godine, nazvanoj ‘Some Girls Wander by Mistake’, predstavio je seriju ručno redizajniranih i dorađenih jakni i T-shirtova, koji su njegovom streetwear brendu dali jednu novu dimenziju.

Very Rare 5

Večeras u 19 sati na adresi DBOxX concept storea u Petrinjskoj 85, otvara se VERY RARE pop-up shop, koji će trajati mjesec dana i otvoren je za sve. Za brend će to biti prvi izlazak u konkretni ‘retail’, u kojem je jedan dio zamišljen kao svojevrsna retrospektiva njegova rada i bit će u postavu samo jednu večer, dok će se ostatak naći u concept storeu sve do isteka zaliha.

Very Rare 6

Komadi koje će predstaviti imaju onu streetwear dimenziju koja će sigurno naći mnogo poklonika, a u međuvremenu zanimljivu stranicu i shop VERY RARE brenda možete istražiti ovdje.

Komentari