Velvet Café dobio je bajkovito klizalište

Kultni zagrebački Velvet Café ove zime dobio je klizalište. Samo po sebi Velvet Café jedno je magično i bajkovito mjesto, smješteno u tišini Dežmanovog prolaza, nadomak Tuškanca – odredište svih koji ritual ispijanja kave, čaja, kuhanog vina ili nekog drugog napitka te kušanja odličnih slastica žele učiniti ritualnom svojim.

Image00001

Osim tih osobnih rituala u Velvetu se često odvijaju promocije knjiga, izložbe, razni razgovori s književnicima i umjetnicima te kulturna i umjetnička ponuda može parirati s nekom od značajnijih kulturnih institucija u Zagrebu. Da, Velvet Café zasigurno nije samo café, to je mjesto gdje gosti dođu nahraniti dušu.

Image00007

A od danas točno u podne Velvet Café donosi bajkovitu i romantičnu atmosferu klizališta, podsjećajući na ona popularna kružna s početka 20. stoljeća koja su često bila jedino mjesto susreta simpatija, ljubavnika ili jednostavno mjesto druženja obitelji i prijatelja.

Image00006

U manjem izdanju, ali ništa manje romantičnom, Velvet klizalište razveselit će sve svoje goste ove zime i učinit im doživljaj adventa u Zagrebu te posjet Velvet Caféu još dražim.

Image00005

Image00003

Foto: Saša Šekoranja

Komentari