Očaravajući Veladrion Resort podno Velebita

gacka-vanjske5

Veladrion resort pozicioniran je na možda najboljoj lokaciji srednjeg Jadrana – podno Velebita, na poluotoku, omeđen uvalom Žrnovnica, uvalom Dumboka i Velebitskim kanalom. Kao dio Nacionalnog parka Sjeverni Velebit savršeno je mjesto za ekskluzivne poslovne ili privatne grupne događaje skrojene po mjeri.

vila-velebita-vanjske3

vila-velebita-plaza5

Resort nudi usluge u dva hotela i dvije vile, 34 sobe te ostale popratne objekte i sadržaje. Izrada scenarija događanja koji uključuje sve želje i potrebe klijenta ponudu Veladriona čini drugačijom. Princip ‘ključ u ruke’, koji uključuje organizaciju svih događanja od dolaska do odlaska, njihova je specijalnost.

vila-velebita-plaza3

vila-velebita-vanjske1

Hotel Vila Velebita smješten je na najvišoj točki poluotoka s pogledom na Velebitski kanal i Kvarnerske otoke, dvije minute lagane šetnje do plaže, dok je Hotel Almaris smješten u uvali Žrnovnica neposredno uz more. Vila Gacka, nalazi se u zelenom parku uvale Žrnovnica, s pogledom na izvor i rijeku Malu Gacku, samo minuta hoda do mora, a Vila Degenija smještena je u uvali Žrnovnica, neposredno uz more. Dobro pozicioniranje objekata isto je jedno od prednosti Veladriona.

vila-velebita-bazen4

vila-velebita-bazen2

Po potrebi se Veladrion resort pretvara u mjesto najekskluzivnijeg karaktera – prema želji, tijekom vašeg boravka osim vaše grupe u Veladrionu neće biti drugih gostiju. Takav, ekskluzivan boravak idealan je za poslovne sastanke ili školovanja gdje se od sudionika očekuje potpuna koncentracija i predanost grupi, sastanku ili predavanju.

veladrion-priroda60

veladrion-priroda4

Dakako, unajmljivanje neke od vila ili hotela, s poslugom ili bez, postajete ‘vlasnikom’ Veladriona. Takav najam idealan je za pojedince, parove, obitelji ili privatna druženja.

gacka-vanjske3

almaris-vanjske15

Činjenica da se Veladrion nalazi podno Velebita mamit će sve koji se vole i žele kretati po šumama i planinama bez obzira na to jesu li iskusni planinari ili samo radoznalci. Prema željama gostiju mogu se organizirati šetnje, ture planinarenja u pratnji profesionalnog vodiča. Kako god – bili skloni aktivnostima u prirodi ili ju više volite promatrati iz udobnosti vile, u Veladrion resort donosi jedan prekrasan doživljaj.

almaris-vanjske10

almaris-vanjske6

Ako niste planinar ni fan hodanja po šumskim stazama, a ipak biste željeli upoznati ljepote prirode, možete to učiniti i na drugačiji način. Organizirano putovanje Velebitom terenskim vozilima. Iskusni vozači i poznavatelji planinskih „cesta“ udobno i sigurno provest će vas skrovitim stazama i pokazati vam prirodne ljepote Velebita.

almaris-vanjske9

almaris-vanjske5

almaris-vanjske2

almaris-restoran3

almaris-restoran1

almaris-restoran2

almaris-bazeni6

almaris-bazeni5

almaris-bazeni2

almaris-bazeni1

veladrion-priroda16

Foto: Facebookveladrion.com

Komentari