Vege Lege – vegetarijanska oaza u srcu Slavonije

Vege Lege, simpatičan vegetarijanski snack bar u Osijeku, nedavno je proslavio svoju prvu godinu poslovanja. Smješten na Trgu Ljudevita Gaja 4, nastao je iz ljubavi prema svim živim stvorenjima te prema Zemlji i plodovima koje nam daje.

vegelege5

U ovom zanimljivom snack baru nude se zanimljive varijante dobro poznatih ‘brzih jela’, ali i onih zdravijih varijanti poput svježih juha i voćnih delicija. U ponudi su ukusni zalogaji namijenjeni ne samo veganima i vegetarijancima već i svim gurmanima koji istinski vole uživati u bogatim okusima i vedroj atmosferi.

vegelege7

Legice i lege osobito su ponosni na koncept prehrane koje snack bar nudi. Vege Lege jedino je mjesto gdje hranu zovemo ‘lega’. Mjesto gdje možete pojesti ‘Happy Dog’ s vege hrenovkama, ‘Legalafel’, odnosno falafel s ‘tajnom’ recepturom, ‘Cheese legu’, odnosno jedini vege cheeseburger u gradu s posebnom Vege pljeskavicom (načinjenom od sjemenki suncokreta, sezama, lana, povrća i začina).

vegelege8

Legalafel

vegelege1

Cheeselega

Sva jela pripremaju se sa sastojcima koji dolaze iz ekološkog uzgoja, što će kuhari rado posvjedočiti uramljenim certifikatima. Uz burgere i legalafele, uvijek se možete zasladiti zdravim voćnim delicijama, svježe cijeđenim sokovima ili zdravim dnevnim jelima poput variva i salata.

vegelege10

vegelege11

Sam interijer odiše lepršavošću i zelenom bojom koja djeluje opuštajuće na goste. Ukoliko se nađete u ovom snack baru, moći ćete na mjestu gledati pripremu vašeg jela te nakon toga uživati u ukusnom ručku ili laganom brunchu. Kako bi cijela priča bila još bolja, na Vege Lege Facebook stranici te Instagramu možete redovito čitati sve novosti iz ponude, educirati se o prehrani, pronaći nove recepte ili čuti što se novo događa u gradu.

vegelege9

vegelege4

vegelege2

No, jedno su riječi, a drugo su djela – Res non Verba! Uvjerite se sami i u koliko se zateknete u gradu ‘lega i legica’, ne propustite klopati sa smješkom na licu!

Komentari