Vans kolekcija koja vas vraća u djetinjstvo

Jeste li ikad razmišljali kako bi bilo imati svoje omiljene Disney likove na odjeći i obući te modnim dodacima? Nova suradnja brenda Vans omogućuje vam upravo to, da se prisjetite svog djetinjstva i uživate u stilski maštovitim komadima. Vans kolekcija sadrži muške, ženske i dječje modele koji su inspirirani crtanim filmovima i najdražim likovima iz Disneyjevih magičnih priča.

vanspost6

 

Ovo proljeće i ljeto možete provesti u tenisicama, ruksaku ili čarapama koji će vam izmamiti osmijeh na lice, ili ih pokloniti nekom od svojih najmilijih. Mickey, Minnie, Goofy, Donald i Pluton, Winnie Pooh samo su neki od kultnih likova koji krase kompletnu liniju. Nije važno koliko godina imate, jeste li avanturisti ili ne, ova kolekcija osvojit će sve uzraste svojom udobnošću i koloritom.

Komadi odišu svježinom i bezbrižnošću i sigurni smo da će ovo mnogima postati najdraža kolekcija brenda Vans koji u posljednje vrijeme ima mnoštvo suradnji s različitim dizajnerima i brendovima. Kolekciju možete pronaći na www.vans.com.

Foto: vans.com

Komentari