Uzbudljiva najava četvrte sezone serije House of Cards

Dramska serija House of Cards i službeno se vraća na male ekrane, a teaser četvrte sezone koja na televizijski program stiže 4. ožujka emitiran je sinoć kao reklama, odnosno lažna kampanja kojom je presječena stvarna predsjednička debata republikanske stranke na CNN-u.

house of cards4

Ovaj potez privukao je ogromnu pozornost televizijske publike, koja s nestrpljenjem iščekuje vidjeti nove zaplete u seriji ovjenčanoj brojnim nagradama struke. Politički lisac Frank Underwood, kojeg u seriji tumači Kevin Spacey, u četvrtoj će sezoni biti zaokupljen vlastitom izbornom kampanjom u utrci za reizbor za predsjednika SAD-a. U novim epizodama pridružuju mu se supruga Claire (Robin Wright), Doug Stamper (Michael Kelly) i najnovije pojačanje u vidu glumice Neve Campbell.

House of Cards3

Netflix s emitiranjem serije kreće 4. ožujka, a dosta prašine podigao je već sada najavnim videom za izvrsnu fiktivnu kampanju #FU2016 (FU Entitlement, FU Unemployment, FU Traffic…), u kojoj na stranici www.fu2016.com sudjelovati može i sama publika: priključiti se FU pokretu vlastitim stavovima, mislima i porukama.

Foto: House Of Cards

Komentari