Uz ove prijedloge Valentinovo može biti svaki dan

dorucak u krevetu

Kakvi ste kada je u pitanju obilježavanje Dana zaljubljenih? Jeste li iznimno romantična osoba koja uvijek pokušava iznenaditi partnera i pokazati koliko mu ili njoj znači ili ste par koji ne drži do obilježavanja Valentinova? Naravno, svi volimo kada nam se ukaže pažnja i da do znanja koliko smo voljeni, stoga vam donosimo nekoliko prijedloga uz koje svojoj boljoj polovici u mjesecu ljubavi, veljači, možete pokazati koliko vam znači. I to ne samo na Valentinovo, već i na bilo koji dan kada to želite.

par-na-Air-Plus-madracu

1. Doručak u krevetu
Čak i ako se ne snalazite odlično u kuhinji, uz malo mašte i truda možete svom partneru ili partnerici pripremiti ukusan doručak u krevetu i priuštiti ugodne jutarnje trenutke opuštanja pod toplim pokrivačem. Kako bi doručak doista bio iznenađenje, ustanite se malo ranije nego inače, skuhajte kavu i pripremite vaš omiljeni obrok, a kao dodatan detalj na pladanj možete staviti i pokoji cvijet. Tek nakon toga, slijedi buđenje!

A ako sebi i svojoj boljoj polovici želite osigurati kvalitetan san svake noći, nakon kojega će se buditi s osmijehom na licu, pobrinite se za kvalitetan madrac. Kako bi vam u tome pomogao, Dormeo je pripremio neodoljivu ponudu koja se zove Air Plus linija madraca. Najnovija, ujedno i najluksuznija, linija Dormeo madraca pružit će vam vrhunski odmor kakav je svima potreban. Air Plus Lux, Comfort i Select madraci inovativni su po načinu izrade, a njihova visina do čak 27 cm te izvrsnih 5 zona udobnosti garantira neponovljiv, opuštajući odmor. Naravno, i vaš doručak u krevetu na ovakvoj – Dormeo – podlozi bit će udobniji i ukusniji!

The-Time-Traveler-s-Wife

2. Filmska večer
Ukoliko vas na Valentinovo uvijek ponesu prigodno raspoloženje i emocije, a uz to ste i filmofil, večer možete provesti u toplini vlastitog doma, uz omiljene romantične filmske naslove. Pobrinite se da su vam na dohvat ruke kvalitetna čokolada i čaša vina, a možete se dodatno potruditi i oko osvjetljenja – uz pokoju svijeću lako ćete stvoriti romantično osvjetljenje. Opušteno, nepretenciozno i u društvu voljene osobe – odličan način za provesti ne samo Valentinovo, nego i bilo koji drugi dan.

wellness

3. Romantičan wellness vikend
Zašto se za Valentinovo ne biste počastili romantičnim wellness odmorom za dvije osobe? Opustit ćete se od svakodnevnog stresa, maknuti iz kuće i provesti vrijeme zajedno! Kako bi vam pružili upravo to, u Dormeu su pripremili super ponudu. Naime, uz svaku kupnju madraca Air Plus, iMemory Silver i Memory 2+12 Fresh, članovi Top Shopovog Kluba 5* dobivaju 5 posto popusta te odličan poklon – romantični wellness odmor za dvije osobe u LifeClass Termama Sveti Martin! Relaksirajte se, obnovite um i tijelo i prepustite se vrhunskim užicima na Dormeo način! Više informacija potražite već danas na www.dormeo.com.hr.

Foto: Dormeo, iStock
*Sponzorirana objava

Komentari