Predivne torbice s efektom puderastoroza mramora

Uterqüe

Uterqüe

U svojoj proljetnoj kolekciji sve popularniji high street brend Uterqüe spojio je dva neodoljiva trenda, puderastoroza boju i razigranu teksturu svevremenskog mramora, u dvije predivne torbice. Savršene za ženstvene proljetne i ljetne kombinacije, mramorne torbice eleganciju mramora i najnježniju nijansu it boje sezone spajaju unutar neodoljivih klasičnih modela jednostavnih linija.

Uterqüe

Uterqüe

Dnevnoj varijanti mramorne torbice Uterqüe je dao izgled malog kovčega kojeg, osim igre mramornog efekta u nježnim tonovima bež i puderastoroza boje, krase ručka i remen koji lako možete skinuti od kože jednake nijanse roza boje naglašeni metalnih sjajem zlatnih detalja. Istovremeno klasična i upečatljiva, ova kovčeg torba unijet će eleganciju u svaku kombinaciju i jednako dobro izgledati unutar dnevni, ali i večernjih kombinacija.

Uterqüe

Uterqüe

Uterqüe

Uterqüe

Drugi model iz Uterqüe proljetne kolekcije donosi elegantno izdanje mramorne torbice inspirirano kubizmom. Savršena za svaki jednostavni večernji look, za razliku od kovčeg torbice koja nježne tonove zadržava i u detaljima, mala clutch torbica trapezoidnog oblika ružičasti mramor spaja s crnom bojom i zlatnom kopčom u obliku piramide što joj daje vrlo klasičan spoj boja i zanimljivu igru geometrijskih oblika karakterističnih za kubizam. Unutar clutch torbice krije se tanki zlatni lanac koji joj daje praktičan detalj i još jedan način nošenja.

Uterqüe

Uterqüe

Tekst: Ela Jarni

Foto: uterqüe.com

Komentari