Usisavač iRobot vole i kućni ljubimci

irobot1

Posao, obitelj, kućni ljubimci, obaveze, a onda još k tome i čišćenje doma. Naporno, zar ne? Ubrzani način života naveo nas je da razmišljamo praktično, a svoje slobodno vrijeme rasporedimo pametno i kvalitetno.

Idealno rješenje bi bilo kada bi vas dom dočekao uredan i očišćen, spreman da u njemu uživate i odmarate. Takav način čišćenja više nije san. Inovatori iz tvrtke iRobot dosjetili su se kako poboljšati kvalitetu života putem revolucionarne tehnologije čišćenja. Robotski usisavač iRobot ROOMBA 876 pametno je rješenje za čišćenje vašeg doma. Osim već poznate tehnologije iAdapt®, novi sustav čišćenja AeroForce™ ima 5x više snage usisavanja uz novu gumenu četku s vodilicama učinkovito skuplja prašinu, grubo i jako finu prljavštinu iz svih vrsta podova i tepiha. Inovatori tvrtke iRobot ističu kako je ROOMBA 876 nadopunjena i novom baterijom Xlife koja traje 2x dulje. Usisavač može očistiti i do 120 metara kvadratnih svih vrsta podloga, a kada mu se isprazni baterija sam odlazi do postolja za punjenje, te nakon punjenja nastavlja s čišćenjem tamo gdje je i stao.

iRobot_876

Koliko je Roomba 876 idealna za vlasnike kućnih ljubimaca uvjerila se i Suzy Josipović Redžepagić koja i sama ima psa ”Nao je prekrasan japanski pas, najstarija vrsta psa na svijetu, pametan, brz, karakteran, ali ima jednu manu – dva puta godišnje (kod promjene temperature) se linja. Ali to nije obično linjanje. Očajna sam zbog toga jer dlaka ima svugdje, čak i na gornjem kata gdje Nao uopće ne ide. Inače sam običavala svako jutro pomesti, jednom tjedno usisati kuću, a sada samo uključim iRobot i sve se blista! Iskreno sam oduševljena.”

Od sada se ne morate svakodnevno boriti s metlom, usisavačem i dlakama. Dovoljno je uključiti Roombu 876, a ona će posao odraditi za vas. Odlični AeroForce™ sustav čišćenja istjerat će svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® pobrinut ću se da ni najmanji kutak vašeg doma ne ostane neočišćen.

Stoga do 30.06. posjetite iRobot prodajno mjesto u Arena centru Zagreb ili web stranicu iRobot i uštedite čak 1.000 kn na Roomba 876 robotski usisivač te sačuvajte vrijeme za važnije stvari.

Komentari