Ovog ljeta štitite se od sunca proizvodima Uriage Bariésun

uriage4

Školska godina je završila, godišnji odmori sve su bliže, a planiranje ljetovanja u punom je jeku. Proizvod bez kojeg se ne napušta obiteljski dom i odlazi na more je odgovarajuća krema za zaštitu od sunca, koja će štititi našu kožu kada god smo na otvorenom.

Uriage Bariésun dermokozmetička linija proizvoda za zaštitu od sunca pruža prevenciju gotovo svih rizika od pretjeranog izlaganja sunčevim zrakama. Ove kreme posebne su jer se lagano razmazuju, transparentne su i nude visoku hidrataciju i zaštitu DNK stanica kože od oštećenja. Sadrže Uriage termalnu ljekovitu vodu i vitamine C i E kojima se kumulativno bore protiv slobodnih radikala. Nekomedogene su, ne sadrže oktokrilen i pružaju još veću učinkovitost, sigurnost i zaštitu.

uriage3

U liniji možete naći široki spektar proizvoda; od mineralnih krema za djecu, trudnice i osobe koje trebaju maksimalnu fotozaštitu zbog zdravstvenih razloga, do proizvoda koji su čista ugoda zbog svojih finih tekstura, nježnog mirisa i kvalitetne zaštite za sve fototipove kože. Osim krema za lice sa SPF 30 i SPF 50, linija nudi ulja i mlijeka za tijelo, tonirane krema za lice u dvije nijanse, te njegu nakon izlaganja suncu i njegu za izložene dijelove lica.

uriage naslovna

Uriage i doktorica dermatologica Ljiljana Škrinjar donose i nekoliko osnovnih savjeta kako bezbrižno te zdrave i lijepe kože provesti ljeto. Za početak, planirajte aktivnosti na otvorenom prije 11 i poslije 17 sati, odjećom zaštitite kožu kada god je to moguće i nosite kvalitetne zaštitne naočale.

Izložene dijelove tijela štitite proizvodima sa zaštitnim faktorom koji je potreban vašem fototipu. Prvih dana na suncu štitite kožu kremama zaštitnog faktora SPF 30 ili većeg i ne izlažite se suncu dulje od pola sata. Posebno zaštitite najosjetljivija područja kao što su usnice, kapci, nos, obrazi i uške. Djecu do četvrte godine života štitite kremama čiji je SPF 50; neka to budu proizvodi prilagođeni dječjoj koži i vodootporni.

uriage2

Sredstva nanosite 15 do 30 minuta prije izlaganja suncu te  svaka dva sata, kao i nakon kupanja. Zaštitite se od sunca i kad je poluoblačno ili ste u hladu ispod krošnje drveća jer oblaci propuštaju 90% UV zraka, a posebno UVA zrake.

Foto: Uriage

Komentari