Urbani jesenski lookbook brenda Pull&Bear

Još jedan high street brend nam predstavlja svoj lookbook za nadolazeću jesen/zimu. Pull&Bear je obožavan među mlađom populacijom kao i urbanim ženama koje znaju kako kombinirati trendove i klasiku.
cover

Kampanja je snimana u gradskom okruženju, a modeli odjeće nosivi su na jesen kao i u toplijim danima. U kolekciji se vidi utjecaj grungea, 90-ih, ulične mode i neopterećenog stila karakterističnog za boho stil. Prevladavaju tople boje, vojnički zelena, smeđa, siva i crna.

33

Karirane košulje, haljine i kombinezoni s floralnim uzorkom na plavoj pozadini kombiniraju se s modnim dodacima inspiriranima cvijećem koje pridaje dašak ženstvenosti. Svestrani modeli idealni su za djevojke koje vole gradski stil i prirodnu ženstvenost. Prozračne tkanine kombinirane s denimom i laganim pletivima osmišljene su za romantičarke novog doba.

11

Kolekcija donosi bogatu paletu klasičnih nijansi te vrlo atraktivne i lako nosive komade. Stilski je fokusirana na moderan i mladenački pristup casual siluetama. Sigurni smo da ćemo ovu jesen uživati u komadima iz Pull&Beara.

1

4

8

3

21

16

12

27

6

Komentari